HOMECOMING PART 2 - OLYMPICS

 Homecoming olympics var under the assembly i fredags och det var så himla roligt!! I high school så har man 4 olika klasser eller grades som man säger här freshmen,sophmores,juniors and seniors! Under the olympics så tävlar alla dessa klasser mot varandra i tre olika grenar och i år så var dem: tenlegged race (när man binder ihop 10 personers ben och sen så ska de springa ett varv runt gymnastiksalen), shoerace ( alla lägger en av sina skor i en hög i mitten av salen och sen gäller det att hitta sin sko så fort som möjligt) och dragkamp. Vi seniors vann såklart och det var en sån sjuk bra stämning hela tiden!!
 
 

HOMECOMING PART 1 - BONFIRE

Så denna vecka har varit en av de roligaste veckorna någonsin! Det har varit homecoming vecka vilket innebär att vi har haft fullt med aktiviteter hela veckan för att visa vår schoolspirit. För det första har vi klätt ut oss varje dag som ett speciellt tema,vi har haft homecoming olympics där alla olika klasser tävlar mot varandra, i fredags var the homecoming fotboll game där de dessutom krönte homecoming king and queen och sist men inte minst så hade vi the homecoming dance igår. Jag har så sjukt många bilder och så mycket att berätta om allt så jag beslutade mig för att dela upp veckan i olika blogginlägg här har ni del 1 THE BONFIRE!
 
 

CROSSCOUNTRY SENIORS

XC-SENIORS 2013
Världens bästa människor!

AVICII

Så även fast jag har börjat gillat country lite smått så kommer Avicii och house musik alltid vara nummer ett för mig!! Han är verkligen Sveriges stolthet, ja efter Zlatan då såklart!!

Världens bästa syster som konstant uppdaterar mig om all ny musik som rör sig inom Sveriges gränser skickade igår hans nya album! SÅÅ JÄVLA BRA!! Har lyssnat på det hela dagen här borta!! Hoppas att ni därhemma gör samma sak annars skäms på er!! 

What if I'm far from home?
Oh brother I will hear you call
What if I loose it all?
Oh sister I will help you back home
Oh, if the sky comes falling down, for you
There's nothing in this world I wouldn't do

 


COUNTRYGIRL

Heey! Skäms lite för att säga detta och jag vet att nittio procent av det svenska folket kommer tycka att jag är sjuk i huvudet men efter igår så gillar jag officiellt country musik! Döm mig inte haha!! Men jag vet inte det är något speciellt med country människor, helt underbara och musiken gör en så himla sjukt glad även fast texten är en smula töntig! Vi var på en slags festival kallad Flatlands som tydligen är en big deal här och jag, Laura, Hailey, Parker och Alex fick front stage passes gratis (fråga mig inte hur) vilket innebär att vi fick flytta från allra längst bak i arenan till front row! Hur sjukt är inte det?!! När händer det liksom och på fredag den trettonde dessutom!? 
 
Vi fick se Luke Bryan som är Kansas motsvarighet till Avicii och han är helt ärligt världens sexigaste man (mamma ignorera det där om du läser) herregud vilken kille!! Typ kär! 
Hade iallfall är sjukt bra kväll och hoppas att Oskar levererade i Stockholm!! Var smått deprimerad att missa min älskling men det här vägde upp det helt klart!
 
 
 

KU FOOTBALL!!

Bilder från min första amerikanska fotbollsmatch tillsammans med min utbytesgrupp!
Karoline, Kristiane (från norge), Ulrika (från Sverige) och Richard (från Tyskland)

 
 
 
 

LEVA LIVET

Hej min kära lilla blogg! Förlåt att jag inte varit speciellt aktiv men livet här på andra sidan är så sjukt himla intensivt att jag knappt har tid att andas i mellan alla aktiviteter. Jag är helt seriöst upptagen från sekunden jag går upp på morgonen tills mitt huvud landar på kudden på kvällen. Det är hur kul som helst och jag är aldrig uttråkad men det tar på krafterna om man säger så. Har varit hemma från skolan idag då jag dragit på mig en rejäl förkylning och att bara ligga i sängen och kolla på film hela dagen var så mer än välbehövligt!
 
Hur som helst så från och med idag ska jag dock försöka göra ett litet inlägg varje dag, då går det snabbt för mig att skriva och ni slipper läsa en bibel varje gång ni går in på bloggen! Så här är en snabb resume av förra veckan som ni missade!
 
Första fotbolls(inte amerikansk) matchen var hur kul som helst! Vi spelade lika och det var världens jävla stämmning!
 
Åkte till familjens lake house under labor day weekend, fick träffa en liten del av stora släkten, åka båt och ring efter, äta barbeque och grilla marshmallows vid vattnet! Så himla bra helg!
 
Haft mitt första crosscountry meet! Såå jobbigt men så himla kul! Fick en ganska bra tid också så jag är nöjd med mig själv och det var jättebra stämning där med!
 
Sett min första amerikanska fotbollsmatch! En college match på Kansas University med alla andra utbytesstudenter i min grupp! Vi vann och det var helt klart en av de bästa kvällarna hittils! 
 
Åt på the cheesecake factory igår med utbytesgruppen och jag åt en SALLAD? På en cheesecake fabrik? Vad har hänt med mig?
 
Var också på en musikal igår kväll som inte var så jättebra men det var coolt ändå at sitta utomhus under stjärnorna med flera tusen människor!
 
Så detta är en liten del av min vecka som jag inte uppdaterade här och om det här bara är de stora sakerna och att jag förutom detta också går i skolan, tränar, shoppar och gör läxor i princip varje dag så förstår ni att det är rätt intensivt! 
 
Nu tänkte jag sova och försöka orka upp till skolan imorgon! Vi ses på andra sidan, God morgon Sverige!
Fotboll!! Go BVN!
Oroa dig inte mamma det är vatten!!
The Lake
Mitt amerikanska hus
MER BILDER KOMMER IMORGON!!
 
 
 
 

RSS 2.0