CRAZY CHRISTMAS HOUSE

En sak jag jättegärna vill visa er är detta hus i mitt kvarter som är helt galet. Insidan är täckt av julgrejer frå topp till botten. Varje år början de dekorera i september och jobbar sen tre månader varje dag för att bli klara till jul. Vi blev inbjudna på en rundvisning och det var något av det sjukaste jag någonsin sett, kan inte fatta att folk faktiskt bor därinne. Only in america...
 
Här är bara en liten del av huset och killen som visade oss runt sa att det var över 5060 tomtar i huset!

GOD JUL

God Jul Sverige från USA!! Hoppas varenda en av er har ätit massor med pepparkakor, lussebullar, köttbullar skinka, knäck mm och tittat på kalle anka kl 3!! Vi är lite tidiga i Sverige och firar den 24 istället för 25 som de gör här så jag tänkte bara kika in lite snabbt och önska er en god jul medan jag förbereder mig för att åka och fira hos Denise familj! Skypade med min underbara familj för en timme sen och gud så jag saknar de men nu är det bara halva tiden kvar tills jag får träffa er igen!! Ha det jättemysigt Sverige och ta hand om varandra! 
 
 

GINGERBREAD HOUSE WITH KRISTEN

Förlåt för de dåliga bilderna men var bara tvungen att visa er är så himla stolt!
För alla er som inte känner mig så har jag nog förstört varenda hus jag försökt mig på någonsin men inte i USA inte här är jag gingerbread master!!
 

SWEDISH DINNER

Hej babes! Förra helgen hade vi en svensk middag här som jag glömde berätta om! En av Bob och Denise bästa vänner har föräldrar som kommer från Sverige och har själv bott i värmland i 5 år så de bestämde sig för att bjuda över honom och massa andra på en svensk middag! Tror inte jag kan förklara hur bra jag mådde av att prata svenska en hel kväll och äta köttbullar, potatismos och lingonsylt (med käckebröd, bond ost och mandelkakor), det kändes nästan (men bara nästan) som hemma, Min värdfamilj är verkligen helt underbara, de spenderade en hel vecka på att leta efter svenska recept och åka till en affär som säljer skandinavisk mat (måste åka dit själv någon dag!) bara för att göra mig glad! Är så lycklig lottad över att ha hamnat här, en utbytesstudent i min skola har varit tvungen att byta familj 3 gånger de senaste 4 månaderna och jag fick en fantastik familj från början! Många tror att det är skolan eller området som är viktigast men det är din värdfamilj som gör hela året!
 
 
 
 

UGLY CHRISTMAS SWEATERS

 
 

SYSTERYSTER

 
Systrarna Hogevall - antagligen de mest dysfunktionella människorna på denna jord men tillsammans är vi så himla bra. 
14:onde maj..

FÖRSTA BASKET MATCHEN

Förra fredagen så var säsongens fösta basketmatch och det kändes helt ärligt som om jag var med i High School Musical/One Tree Hill! Sån sjukt bra stämmning och gympasalen var packad med människor! Tyvärr förlorade vi med en poäng efter att motståndar laget tog över ledningen med 15 sekunder kvar på klockan. Killarna spelade dock jättebra och nu är jag så taggad inför resten av säsongen! Här i USA så har nästan alla matcher ett tema, fredagens var whiteout som ni kanske ser och jag älskar hur det får alla att komma igång och enas i sin school spirit! Nästa veckas match kommer vara ugly christmas sweaters (outfiten kommer att dokumenteras och publiceras jag lovar)
 
Annars då så kom jag på att det är december för några dagar sen! Nu är det bara 14 dagar kvar till julafton, helt sjukt kan inte förstå hur tiden kan ha gått så fort! Om bara några månader är jag hemma igen och jag ska göra allt för att ta vara på tiden som är kvar men jag kan samtidigt inte vänta tills jag får träffa alla er! Ha det bäst i Svealandet så hörs vi snart!
 
 
 
 

RSS 2.0