ÄRAJKA


ERIKA 18 ÅR

Hejhej alla läsare som förvånansvärt fortfarande är kvar här på bloggen trots att jag bara uppdaterar typ 1 gång i månaden! Jag lovar att publicera massa bilder och berätta om min resa till Tahoe/Californien senare men först vill jag bara gratulera en av mina absolut bästa vänner!
 
För er som inte visste så fyller Erika Vedin 18 år idag(det är fortfarande 27:nde i USA) och jag hoppas att alla ni där hemma firade henne som satan!! Jag har känt denna brud sedan sjuan när jag var en liten fjortis utan ögonbryn och hon var en mini wannabe hipster i D- klassen. Vi klickade på riktigt under konfirmationslägret på tofta strand och sen frodades vår vänskap på viksjöskolan under Helines matte lektioner och x-antal elevkonserter. 4 år senare så är hon fortfarande en av min bästa vänner även fast hon inte är storm förtjust i mina korvar (aka hundar) och får snefylla på cider. Allt som allt så är du ganska grym Erikis och jag önskar att jag kunde ha varit i Sverige och gjort din dag ännu mer speciell men istället blev det bara ett kort telefonsamtal under lektionstid. Oroa dig inte dock I'll make it up to you så fort jag kommer hem! Saknar dig massor min fina vän och lova att du spårar i helgen, du fyller faktiskt bara 18 en gång!
 
 
 Love you Ärajka!
Sorry för videon som kommer i nästa inlägg men jag kunde inte mostå! :*

ST. PATRICKS DAY

 
¨
 

SHOPPING DAY

 
 
 
 
 
 

SURPRISE BIRTHDAY AND LIMO NIGHT

 

18 CANDLES

 

26 FEBRUARI 1996

Ibland är det svårt att förstå hur fort tiden går... 
 
 
...speciellt när man precis fyllt 18 och tittar igenom gamla bilder!
Att jag har överlevt till vuxen ålder är ju något smått av ett mirakel med tanke på att jag ägnade mina barndoms år med att göra kullerbyttor nedför trappor, gå vilse i skogen x- antal gånger och äta hund mat.
Men nu är jag här och det känns faktiskt jäkligt bra att äntligen vara myndig.
Grattis till mig och se upp Stockholm för snart kommer jag tillbaka och gör stan osäker!
 

STUDIO 424

Välj HD

RSS 2.0